Forma de învăţământ: cu frecvenţă (IF)
Domeniul de studii universitare de licenţă: Agronomie
Calificarea universitară: Agricultură, Cod calificare: L110010010
Competenţe profesionale: C1: Diagnosticarea şi gestionarea problemelor legate de organizarea şi managementul fermelor agricole; C2: Producerea de material biologic de calitate pentru înmulţirea plantelor de cultură.
Competenţe transversale: CT1: Aplicarea unor tehnici eficiente de comunicare în activităţile specifice muncii în echipă; asumarea unui rol în cadrul echipei şi respectarea principiilor diviziunii muncii
DISCIPLINE – MODULE STUDIATE
Nr.crt
|
Denumire discipline
|
Nr.ore
|
Nr. credite
|
1.
|
Determinarea reziduurilor din produsele agricole
|
20
|
4
|
2.
|
Controlul calității produselor agricole
|
40
|
7
|
3.
|
Monitorizarea calitatii productiei vegetale ecologice
|
35
|
7
|
4.
|
Influenta toxinelor solului asupra calitatii productiei agricole
|
35
|
7
|
5.
|
Sistem integrat de calitate si siguranta a produselor agricole
|
15
|
3
|
6.
|
Controlul calității furajelor
|
20
|
4
|
7.
|
Gestionarea reziduurilor din ferme si impactul lor asupra calității productiei agricole
|
20
|
4
|
8.
|
Legislație fitosanitară
|
10
|
2
|
9.
|
Determinarea reziduurilor din produsele agricole
|
15
|
3
|
10.
|
Practică de specialitate in vederea sustinerii examenului de certificare
|
40
|
6
|
11.
|
Susţinerea examenului de certificare
|
–
|
3
|
|
Total
|
250
|
50
|
COORDONATOR PROGRAM DE STUDIU:
Conf. univ.dr.ing. Liliana Panaitescu – Universitatea Ovidius Constanta